Хто такі біси

Біси або демони - це злі духи, які прагнуть зашкодить всьому живому. Біси харчуються гріховної енергією людини саме тоді, коли він віддається небогоугодну занять. Особливо бісам подобається, коли людина курить, зловживає алкоголем, харчується м`ясом (бажано з кров`ю), віддається розпусті. Загалом, демонам подобаються ті люди, які не дотримуються заповіді Господні.

Біси створені з дуже тонкої матерії, тому здатні проникати крізь стіни, двері та
інші матеріальні перепони. Однак, вони не можуть проникати в освячене місце, так як це приміщення відзначено для Бога.

Захист від бісів

Якщо в приміщенні читаються молитви і учиняться угодні Господу дії, то Біс не зможе увійти в нього, так як Господь посилає в цю будівлю (або кімнату в будинку) свій захист і своє благословення. Всі, хто буде знаходитися в захищеному Богом будівлі / приміщенні, будуть огороджені від бісівського впливу.

Відео: Правильна Молитва Кипріяна (від нечистої сили)



Захист Господа поширюється і на тих, хто читає молитви. Молитва - це найкращий спосіб врятуватися від бісів. Таких молитов існує безліч, в кожному конкретному випадку допомагає своя молитва.

Якщо людина не захищений Богом, то злі духи легко можуть проникнути в його душу або заволодіти його тілом. Біси приходять тільки туди, де їм підготовлено місце. Тобто, якщо людина нехтує молитвами, веде небогоугодну спосіб життя, то його душею і тілом можуть спробувати опанувати злі сутності. І ось тоді їх дуже складно вигнати, у всякому разі самостійно людина впоратися не зможе.

Відео: Молитва від нечистої сили

Молитви від бісів

Сама універсальна молитов - це «Отче наш». По суті своїй біси - істоти лукаві і брехливі. У саме в цій молитві людина просить Господа «позбавити від лукавого». Ще людина може звернутися з молитвою про захист до свого святого покровителя або ангела-хранителя.

Різновидів злих сутностей багато, від кожної з них є своя молитва. Звичайно, звичайній людині не дано знати, який саме біс знаходиться поруч з ним. Але якщо захищати себе, читаючи хоча б по одній молитві в день, то жоден з демонів не зможе наблизитися до праведному.

Молитви від злих духів можна знайти в молитовнику, який продається в церковних крамницях. Також молитви є і в інтернеті. Але молитва може і не врятувати, якщо людина не покається в своїх діяннях і не прийме Господа в свою свідомість.

Щоб демони вас не відвідували і не зазіхали на ваше тіло і душу, потрібно вести праведний спосіб життя, дотримуватися заповіді Господні, не здійснювати злих справ і не мати гріховних помислів.