Ікона «Несподівана радість» дарує саме радість, причому тоді, коли людина зневірився чекати змін на краще, коли у нього більше немає ніякої надії в душі, і допомоги він не чекає, сподівається тільки на диво. І диво на нього зглянувся, від цієї ікони, і дарується тому, хто молиться радість, якої не чекав.

Від чого і як може захистити ікона


Головне, що «Несподівана радість» здатна почути і прийняти молитву, просячи допомогти від чиєїсь глухоти, втім, зовсім необов`язково, що це глухота - фізичний недолік. Набагато частіше зустрічається духовна, або душевна, глухота, і саме вона набагато страшніше недуги. Молитва, яку звертають до Богоматері, причому перед іконою «Несподівана радість», здатна захистити від великої кількості напастей.

Щоб молитва дійшла до вух Господа, молитися теж потрібно правильно. Якщо читати просто молитву, пусте, потрібно всією душею віддатися прохання і відкинути в цей момент все, щоб звук благання йшов вгору, дзвінкий і ясний.



Якщо в житті багато печалей, подружжя знаходиться в розлуці або рідні десь загубилися, якщо переслідують позбавлення і наклеп, всі ці ситуації здатні бути зруйновані молитвою до ікони «Несподівана радість». Потрібно лише просити біля неї і у неї захист. І тоді обійдуть стороною небезпеки, далеко пішли, або виїхали буде гарантовано благополучне повернення в рідні пенати.

У чому може бути дієвою допомога ікони


Колись Марина Цвєтаєва написала свої «Вірші про Москву», де розповіла про дарування цієї чудової іконою душевної рівноваги, про набуття духовної сили всередині себе. Якщо перед цією іконою ревно і правильно, за канонами, молитися, можна отримати все, а частіше саме щось довгоочікуване, яке чекати вже зневірився людина.

Батьки за допомогою молитви нарешті можуть своїх заблукалих дітей наставити на шлях істинний, допомогти їм згорнути з порочної дороги. І навіть те, до чого молиться прагне, і що йому не дається, раптом виявляється саме тим, що і не потрібно. Тобто невдача була вдаваною, а невиконання того бажання або прагнення виявилося справді щасливим випадком.

Якщо молитва перед іконою «Несподівана радість» звучала про те, що хтось згинув на тернистих дорогах війни, то відомості про загибель могли виявитися не правдивими, а людина поверталася додому.

Головне, просити потрібно про те, що викликає в душі велику біду, що заважає дихати і нормально жити. І коли віра вже сходить нанівець, ікона «Несподівана радість» поверне надії.

Відео: Божої Матері перед Її іконою «Несподівана радість»