UnuAfajo.com

Креативний клас, ричард флорида: рецензія на книгу

Відео: "Креативний клас" - Річард Флорида

Креативний класВи займаєте керівну посаду або тільки будуєте свою кар`єру, мріючи про високопоставленої посади? Цікавитесь світовою економікою, політологією або соціологією? Хочете бути лідером в очах вашого оточення? Якщо ви дали позитивну відповідь, хоча б на одне з цих питань, значить, вам необхідно ближче познайомитися з загальновизнаним книжковим хітом двадцять першого століття - настільною книгою успішного керівника «Креативний клас».

Відео: Richard Florida The Rise of the Creative Class

Люди, які створюють майбутнє

На початку двадцятого століття, а саме в 2002 році в світ вийшла книга «Креативний клас», яка на сьогоднішній день вже встигла стати класикою. Її автором став Річард Флорида - успішний економіст і соціолог з США, доктор філософських наук. Саме він вважається основоположником популярної теорії про креативному класі, якій присвячено чільне місце в однойменному літературному праці.

Відео: КРЕАТИВНИЙ КЛАС?.

Крім успіхів на письменницькому терені, Річард Флорида займається журналістикою, сьогодні він старший редактор одного з популярних американських журналів.

Варто відзначити, що російська версія світового бестселера перевидавалася цілих 3 рази. Крім нашумілої книги про новий суспільний класі, в Росії можна знайти і інші праці, що вийшли з-під пера американця Флориди.

Разом з цим Річард Флорида багато років з успіхом займається викладанням у вищих навчальних закладах. На даний момент він перебуває в професорському складі школи менеджменту імені Джозефа Ротмана в університеті Торонто.

Креативний клас Річард Флорида

Відео: Richard Florida on Economic Segregation

книга креативний клас

У першому виданні популярного бестселера американський економіст і соціолог каже про зародження нового класу в нашому суспільстві, який повністю змінить економічну, політичну і соціальну сфери нашого життя. І час підтвердив його гіпотезу, сьогодні ми ясно бачимо, що в економіці відбулися глобальні зрушення, а креативний клас як грав, так з таким же успіхом і грає найважливішу роль в світових змінах.

Практичне підтвердження теорії дає нам повне право вважати Річарда людиною, природженим працювати з економікою і соціологією. Пізніше він доповнює своє класичне дітище п`ятьма новими главами. У новітньому книжковому виданні читачеві надається можливість дізнатися фактори, що впливають на поновлення в сфері надання робочих місць, а також на зміни окремих областей і цілих міст, а також про великому впливів креативного класу на наше життя. Книга написана досить-таки зрозумілим і цікавим мовою, вона давно вже розібрана на безліч корисних цитат з глибоким змістом.

Безсумнівно, Річард Флорида присвятив чимало часу вивченню креативного класу, тому його однойменний бестселер можна назвати по-справжньому якісним дітищем наукової літератури.

Сьогодні в світі видано величезну кількість економічної літератури, але, на жаль, вона не завжди якісна, тому книга «Креативний клас» - це свого роду один з алмазів в сучасному потоці наукових праць.

Книга «Креативний клас» оформлена в простому і лаконічному дизайні, відразу стає зрозуміло, що цей науковий твір націлене на певне коло читачів, яким важливо внутрішній зміст книги, а не яскрава і кричуща обкладинка. На білому тлі виділяється ім`я і назву книги в рожевих і синіх відтінках. Крім назви, на палітурці можна побачити слова «Люди, які створюють майбутнє», вони вводять читача в інтригуюче стан, народжують в людині гостре бажання скоріше поринути в читання, дізнатися про цих людей майбутнього, зрозуміти їхню життєву філософію, зробивши для себе певні корисні висновки .

«Креативний клас» стане по-справжньому цікавою книгою для певного кола читачів, наприклад, для людей, професійно залучених в економіку, політологію або соціологію і хочуть подальшого саморозвитку в даній сфері.

Природжені кар`єристи і лідери, як початківці, так досвідчені підприємці і бізнесмени обов`язково повинні придбати для себе бестселер Річарда Флоріди про креативному класі. Після прочитання книги зацікавлені в успішному майбутньому люди зможуть краще зрозуміти, що таке креативний клас, а значить, у них вийде знайти реальні шляхи взаємодії з ним, які позитивним чином зможуть вплинути на їх соціальний статус, який в сучасному світі стає все більш важливим для суспільства .

Сучасний бестселер «Креативний клас» американця Ричарда Флорида - це по-справжньому унікальний літературна праця, якому автор дав величезну кількість часу, доповнюючи його новими фактами зі своєї теорії. Мова, якою Флорида розповідає нам про креативному класі, досить зрозумілий і простий, але в той же час він чіпляє читача. Така книга може стати хорошим і цінним подарунком для людей, які хочуть розвивати себе і будувати виключно успішне майбутнє!

Поділися в соціальних мережах: